Magyar Deutsch Facebook
Gyorskereső Bővitett kereső MAGUNKRÓL FALUSI CSOK
ELÉRHETŐSÉGEK
Azonosítószám:
Település:
Típus: Kategória:
Szobaszám: -tól -ig
Méret: m²-től m²-ig
Ár: M Ft-tól M Ft-ig

Heckenast Ingatlan Kft.Telefon: +36 30 9467 562
E-mail: heckenast @ heckenastingatlan.hu
Web : www.heckenastingatlan.hu
Google térkép

MAGUNKRÓL


Heckenast Ingatlan: szakértelem és személyes törődés
 
- Megtaláljuk álmai házát, lakását! -
  
A Heckenast név garancia. 
Szombathelyen, Vas megyében, Nyugat-Dunántúlon ez közismert.
A családi tradíció mindenkor a tisztességet, a megbízhatóságot, a kifogástalan minőségű szolgáltatást – szolgálatot – jelentette és jelenti.
 
A 18 évvel ezelőtt alakult Heckenast Ingatlan Kft. ápolja a hagyományokat:
a szakértelem, a pontosság, az üzleti partner megbecsülése, az adott szó értéke, ereje korokon s időn felül is változatlanul sarokpontok a Heckenast Ingatlan filozófiájában, tevékenységében.
 
Független családi vállalkozásként alakult és működik a cég, amely tagja a Magyar Ingatlan Szövetségnek (MAISZ); ennek révén 50 millió forintig biztosított.
A Heckenast Ingatlan elsősorban nyugat-dunántúli ingatlanok értékesítésével, bérbeadásával, valamint az egész ország területére kiterjedő értékbecslések készítésével foglalkozik.
Alapszabály a személyes részvétel a lakások, házak, területek adatainak felvételénél, valamint bemutatásánál
 
A munkatársak a partnereknek több mint a felével már korábbról jó kapcsolatokat ápolnak. Mottó: a személyes viszony, az egyéni törődés; kézen fogva kísérni az ügyfelet az úgymond teljes folyamat során.
A cégtulajdonos, Heckenast István „agrokeres” és „opeles” múltjával már számtalan ügyfél barátja.
Divós Katalin többszörös magyar bajnok kalapácsvetőként is bizonyította, hogy nincs lehetetlen.
Az ingatlanközvetítői munkához 4 éve csatlakozott a cég egyik tulajdonosa, Heckenast Istvánné, Györgyi is, aki több mint 30 éves kereskedelmi tapasztalattal rendelkezik.
A kiváló munkájával szintén rangot kivívott dr. Bán Erzsébet ügyvéd az ingatlanok értékesítéséhez kapcsolódó összes szerződést elkészíti. Csak a Heckenast Ingatlannál ingyenes – előzetes egyeztetést követően - az ügyvédi tanácsadás.
 
A legnagyobb cégek partnere minőségi bérlakások, irodák, albérletek kiadásánál. Kiemelt hangsúlyt fektet az önkormányzati tulajdonú, nagy értékű ingatlanok értékesítésére, bérbeadására. Az új lakáspiacon – Vas megyében – többlakásos társasházakat értékesít. Évekig a Nemzeti Földalapkezelő hivatalos termőföld, továbbá a Raiffeisen Bank termőföld alapú hitelezések értékbecslője volt.
A Heckenast Ingatlan üzleti célú ingatlanok – irodák, üzletek, telephelyek, csarnokok - el- és bérbeadásával is foglalkozik országos hálózat tagjaként hazánk egész területén.
Több pénzintézetnek is hitelpartnere. A kölcsönök intézésekor – díjmentesen – választja ki az összes bank közül a legkedvezőbbet kínálót. Biztosítást köt új és használt lakásokra. Tagja az Országos Földmérési és Távértékelési Intézet számítógépes partnerhálózatának, amely révén online tudja a tulajdoni lapokat és térképmásolatokat lekérni nemcsak közvetített ingatlanokhoz. Értékbecsléseket végez mind a magánszférában, mind az üzleti érdekkörben.
Biztosítja a Weöres Sándor Színház színművészeinek bérlakásait.
Ingyenesen végzi el az ingatlan értékének megállapítását a Vas Népe Hűségkártyás partnereknek.


Keresés: Ok
Munkatársak:
Heckenast István
+36-30/946-6121
Heckenast Istvánné
+36-30/946-7562
Divós Katalin
+36-30/978-6823
Dr. Bán Erzsébet (ügyvéd)
+36-30/226-4290


www.ysolutions.hu © 2013. Heckenast Ingatlan Kft. Minden jog fenntartva.
Kezdőlap MAGUNKRÓL FALUSI CSOK SZOLGÁLTATÁSOK KAPCSOLAT Adatvédelem